Program

Off topic discussion

Moderator: ACAPmod

Program

Postby lixiaoyao1994 » Thu Aug 10, 2017 2:57 am

Walaupun tumpuan yang jelas mungkin berlaku di wilayah utara bisbol (yang ACAPsoft Air Max TN Damen bertanggungjawab untuk menghasilkan Valdez, Valenzuela dan fenomena Dodgers semasa Julio Urias), sesi percubaan telah ditubuhkan di tempat-tempat yang jauh seperti Cancun, di kawasan tenggara tenggara.

Bekas jurulatih Yankees dan India, Karim Garcia terkesan dengan kaedah yang canggih yang digunakan oleh penganjur.
"Saya ACAPsoft Roshe Run Womens bermain di Amerika Syarikat, Jepun, Korea dan Mexico," kata Garcia. "Ini adalah kali pertama saya melihat tahap teknologi ini untuk cubaan kanak-kanak. Saya harap saya mempunyai alat-alat ini untuk saya apabila saya mula bermain. "

Alat itu termasuk alat teknologi yang dikatakan oleh CONADE juga digunakan oleh NFL, MLB dan pasukan bola sepak Eropah utama seperti Real Madrid, ACAPsoft NMD Mujer Juventus dan Manchester ACAPsoft Air Max 90 Womens United.

"Ini adalah kelebihan [anak-anak ini] yang orang seperti saya tidak," kata Garcia.

Program ini telah terbukti selektif ACAPsoft Air Vapormax Damen dalam peringkat awal. Semasa cubaan diadakan di Cancun, entiti itu berkata ia telah meluaskan jemputan kepada kira-kira 4,000 anak muda tempatan. Menjelang akhir acara itu, sejumlah besar tiga prospek telah dipilih sebelum beralih ke peringkat seterusnya dalam program akademi, manakala sekumpulan kecil yang lain dipilih untuk bersaing untuk mendapatkan tempat di pasukan remaja negeri mereka.

CONADE berharap kejayaan projek besbol mereka dapat menimbulkan pencapaian dalam sukan lain juga.

Organisasi ini merancang untuk mengadakan uji coba di seluruh negara untuk bola keranjang, tinju, seni mempertahankan diri campuran, tenis dan bola tampar dengan matlamat menyaring belia berbakat untuk akademi yang sejajar di bawah kawalan mereka.

Mereka yang dipilih untuk meneruskan dan meneruskan pembangunan mereka dalam mana-mana sukan di bawah ACAPsoft ZX 500 Mens kepimpinan CONADE juga akan ditawarkan bonus tambahan: keupayaan ACAPsoft Air Max 2016 Damen untuk meneruskan pengajian mereka.
lixiaoyao1994
ACAPuser
ACAPuser
 
Posts: 24
Joined: Mon Jul 31, 2017 8:38 am

Return to Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron