Stims 1.02

The Lastest and Greatest from ACAPsoft!

Moderator: ACAPmod

Stims 1.02

Postby Siegfried » Wed Apr 01, 2009 2:23 pm

Stims 1.02 is ready for download. No new features, there have just been a few tweaks and changes.
User avatar
Siegfried
ACAPadmin
ACAPadmin
 
Posts: 456
Joined: Tue Jan 15, 2008 4:28 am
Location: Australia

Re: Stims 1.02

Postby smksa » Sun May 10, 2009 11:14 am

Hi,

I'm willing to buy this Stims software if you able to make it run "Forever" and not max "48hours" .

We would like to use it on our Windows 2003 Server to make it run as if a person is login using remote desktop.

Let me know if this possible. :?:

Thank you.
smksa
 
Posts: 4
Joined: Sun May 10, 2009 11:11 am

Re: Stims 1.02

Postby Siegfried » Sun May 10, 2009 3:30 pm

smksa wrote:Hi,

I'm willing to buy this Stims software if you able to make it run "Forever" and not max "48hours" .

We would like to use it on our Windows 2003 Server to make it run as if a person is login using remote desktop.

Let me know if this possible. :?:

Thank you.

Have you tried the "Locked On" function? That should give you the same effect.
User avatar
Siegfried
ACAPadmin
ACAPadmin
 
Posts: 456
Joined: Tue Jan 15, 2008 4:28 am
Location: Australia

Re: Stims 1.02

Postby smksa » Sun May 10, 2009 4:31 pm

Hi,

Yes, i have tried that, but having limitation of maximum 48 hours.

Can i have an option to have it active "Locked on" for "unlimited time" ?

Thanks.
smksa
 
Posts: 4
Joined: Sun May 10, 2009 11:11 am

Postby Siegfried » Sun May 10, 2009 4:44 pm

smksa wrote:Hi,

Yes, i have tried that, but having limitation of maximum 48 hours.

Can i have an option to have it active "Locked on" for "unlimited time" ?

Thanks.

It will be looked into. It should work; and if it doesn't it's a bug.
User avatar
Siegfried
ACAPadmin
ACAPadmin
 
Posts: 456
Joined: Tue Jan 15, 2008 4:28 am
Location: Australia

Re: Stims 1.02

Postby smksa » Sun May 10, 2009 4:52 pm

You mean , there are no maximum 48 hours limitation ?

I have tried , it seems to have only 30 minutes to 48hours options.
smksa
 
Posts: 4
Joined: Sun May 10, 2009 11:11 am

Postby Siegfried » Sun May 10, 2009 5:07 pm

smksa wrote:You mean , there are no maximum 48 hours limitation ?

I have tried , it seems to have only 30 minutes to 48hours options.

When "Locked On" is set the countdown time is supposed to freeze. If it isn't doing that then there is a bug.

EDIT: Are you sure you're using Stims v1.02? The was a problem with "Lock On" with the previous version.
User avatar
Siegfried
ACAPadmin
ACAPadmin
 
Posts: 456
Joined: Tue Jan 15, 2008 4:28 am
Location: Australia

Re: Stims 1.02

Postby smksa » Sun May 10, 2009 5:14 pm

Hi,

It seems when i click "lock on" , the countdown is atumatically activated as in the attachment .

stims.JPG
When click "lock on" , the countdown is atumatically activated.
stims.JPG (146.75 KiB) Viewed 12950 times


Is it a bug ?

Thanks.
smksa
 
Posts: 4
Joined: Sun May 10, 2009 11:11 am

Re: Stims 1.02

Postby Siegfried » Sun May 10, 2009 5:18 pm

smksa wrote:It seems when i click "lock on" , the countdown is atumatically activated as in the attachment .

That's how it works. You should find that it won't countdown if "Lock On" is on. Why does it show that time when it's Locked On? The time remains for two reasons; firstly to show what will be left with "Lock On" off, and secondly to give the ability to disable "Lock On" and set a time with one click.
User avatar
Siegfried
ACAPadmin
ACAPadmin
 
Posts: 456
Joined: Tue Jan 15, 2008 4:28 am
Location: Australia


Return to Recent Releases

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron