GigAlarm 1.32 -- can't register

Alarm / Reminder / Scheduler with hibernate and suspend resume. GigAlarm Page

Moderator: ACAPmod

GigAlarm 1.32 -- can't register

Postby TomGudan » Mon Jan 05, 2009 10:39 pm

I installed GigAlarm 1.32.

Double-clicking the .exe, I get: "Your trial time for this program is over. To continue usage you need to purchase it."

Clicking either option box, I get the About window.

I cannot use the dReg.txt in the About window as I always have to register the software.

After clicking the Register! button, nothing I key into or copy into the "Please type or paste your EMail as it appears in the registration EMail." box is accepted.

What's up?
TomGudan
ACAPuser
ACAPuser
 
Posts: 13
Joined: Tue Apr 01, 2008 10:43 pm

Postby Siegfried » Tue Jan 06, 2009 1:45 am

We're implementing a new code system. I'll send you a new code...
User avatar
Siegfried
ACAPadmin
ACAPadmin
 
Posts: 456
Joined: Tue Jan 15, 2008 4:28 am
Location: Australia


Return to GigAlarm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron