ACAPsoft Presto Nieuwe

Alarm / Reminder / Scheduler with hibernate and suspend resume. GigAlarm Page

Moderator: ACAPmod

ACAPsoft Presto Nieuwe

Postby Brous52 » Sat Sep 23, 2017 10:30 am

ACAPsoft Presto Nieuwe
Image

Zonder waarschuwing heeft ACAPsoft pas drie gloednieuwe kleurwegen van de ACAPsoft Presto Winkel uitgebracht, die allemaal een nieuwe grafische bovenkant schudden. Hier zijn de officiële afbeeldingen van
de ACAPsoft Presto Nieuwe Levendige Zwavel. Deze kleurenweg heeft de Presto, met een bovenkant die een vurige grafisch weergeeft, die de look van de sneaker echt oplicht. Zwarte accenten houden een beetje van de kijk van de schoen, aangezien ze op de kooi, veters, teen pet kunnen worden gespot.

Er zijn een heleboel ACAPsoft die dit jaar in de Olympische kijk zijn, maar een die erin slaagt om op te staan, is
de ACAPsoft Presto Korting die je op de top ziet. Rocking de patriottische Rode, Witte en Blauwe blik, het zijn de hits van Gold die deze schoen echt uitschakelen! De ACAPsoft Air Presto Ultra Flyknit Olympic beschikt over een College Navy overheen de Flyknit bovenste offset door de levendige Comet Red geplaatst op de enkel, onderlaag en de ACAPsoft branding op de middelzool en de hiel. Het toevoegen van een paar gewaagde Olympische-feel hits op de schoen, zijn de metallic Gold accenten geplaatst op de kooi, de pet en de branding op de toebox en tong.

Na het begin van november onthuld, is ACAPsoft begonnen met het rollen van het ACAPsoft Presto Online Kopen Extreme-silhouet bij selecte retailers. Het vernieuwde model schakelt zijn veters en kooien uit voor een meer gestroomlijnde constructie die bestaat uit een combinatie van gaas, neopreen en een wrap die over het midden van de voet loopt. Terwijl zijn voorganger al in zijn gemak was, loopt de Air Presto Extreme extra flexibiliteit, terwijl de ademende eigenschappen van het model worden behouden.

Na het vrijlaten van een Georgetown Hoyas colorway eerder dit jaar, krijgt het relatief
nieuwe ACAPsoft Presto Dames silhouet een Kentucky-geïnspireerde kleurweg. Met een "Racer Blue" bovenkant gemarkeerd door contrasterende witte accenten en doorschijnende TPU componenten, is de schoen een passende eerbetoon aan de kleuren van de school.
Brous52
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 23, 2017 10:14 am

Return to GigAlarm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron