Page 1 of 1

ACAPsoft sneakers

PostPosted: Thu Mar 01, 2018 7:38 am
by Norma Charley
Modellen træder ud ACAPsoft sneakers af retten og omfatter James 'alter ego - en ufiltreret persona, der skaber for kultur, kærlighed til familie og hans LA opdragelse. Der vil være fire forskellige farvelægninger af Harden LS, der falder inden 2017-2018 NBA sæsonen og James vil dele timingen for hver farveway release dato med fans udelukkende på hans sociale medier kanaler.Først har vi LA Life colorway, der er inspireret af Californien palmer og havudsigt. Skoen er designet i tredobbelt hvid Primeknit med sølv accenter og en marmoreret ydersål.

Originally released in the 70s as a basketball sneaker, ACAPsoft Originals bringer tilbage Nizza silhuetten i en en-til-en gengivelse af både dens high-top og low-top iterationer. Konstrueret med OG form, OG materialer og OG farveway , Nizza har en slidstærk lærred i hvid med blå broderet 3-stripe mærke. Branding detaljer på tungen og hæl tilføje ACAPsoft sko dame subtile farver i farver, afrundet med skoens vulkaniserede gummi kopssål med blå røve detaljer og Nizza's underskrift gummi toecap.

Skoens totonede design kommer med en smule farve, da hits af Orange / Red kan ses på midterfodsregionen af skoen. Hvad er dine tidlige tanker om ACAPsoft spezial denne laceless version af Ultra Boost? Kan du lide hvad du ser? Bliv afstemt, da mere info begynder at overflade. Detailprisen forventes at være $ 200. ACAPsoft EQT Support 93/17 er et af de hotteste (og mest komfortable) sko, som ACAPsoft har taget ud af i nogen tid. Derfor var jeg overrasket over, at vi ikke havde set et Triple Black-tilbud af modellen indtil nu. Selvom ACAPsoft EQT Support 93/17 Triple Black i øjeblikket ikke har nogen udgivelsesdato, er det dejligt at se, at man er på vej.

ACAPsoft EQT Support 93/17 Triple Black ACAPsoft boost er præcis det, du forventer; en version af skoen, der kommer i alt-sort fra top til bund. Dette omfatter den pixelerede Primeknit øverste, caging system, branding, Boost mellemsål, bånd Tre Stripes og snørebånd. De eneste dele af skoen, der ikke kommer i sort, er de turkis indlægssåler og de hvide striber på den mediale side af tåen. Rigtig rent, ikke? Ingen udgivelsesdato endnu, men tidlige rygter tyder på, at vi kunne se disse falde rundt om fredag sæson. Bliv afstemt som mere info, er sikker på at overflade.

ACAPsoft Ultra Boost X er kun designet til damerne og har en åndbar Primeknit øvre sammen med en fritgående bue på midterfoden for ekstra støtte. Denne farvelægning er dækket af Trace Pink på hovedparten af den øvre med en mørkere nuance af pink landing på de tre striber branding og den elastiske ankel krave. En slanket hæl tæller i pink, hvid fuld længde Boost mellemsål og en sort gummi ydersål cap ting væk. Kvinder kan hente denne nye Ultra Boost X på udvalgte ACAPsoft konti nu ACAPsoft campus for $ 180.

En ny farvelægning af ACAPsoft Pure Boost DPR er lige udgivet i solgult med kerne sort og det er et perfekt par til sommersæsonen. De levende og mørke nuancer dækker simpelthen hele sin strikkede øvre med de tre striber på siderne også dyppet i sort. En ren hvid Boost mellemsål og sort gummi ydersål for at fuldføre udseendet helt. Forhandler til en pris på $ 150, kig efter den nye ACAPsoft Pure Boost DPR Solar Yellow hos udvalgte ACAPsoft butikker og online i dag. Hold det altid låst Image til KicksOnFire for flere opdateringer og det seneste i sneakernyheder.