ACAPsoft Flyknit Racer zwart Korting

Want more from us? Ask here!

Moderator: ACAPmod

ACAPsoft Flyknit Racer zwart Korting

Postby Bergtip0 » Wed Sep 27, 2017 7:38 am

Image

Die twee monochromatische opties vullen een leegte in elke normale draai van een sneakerhead, maar het is leuk om te weten dat ACAPsoft nog steeds met nieuwe kleurblokkades knippert voor het 2012 model dat draait om de levensstijl te hebben. We moeten nu een kijkje nemen op de ACAPsoft Flyknit Racer zwart Korting Red Midsole , een subtiele elegante optie met een Wolf Grey bovenkant gespikkeld met Pure Platinum en andere tonal grijze tinten, terwijl witte Swoosh branding een lichte contrast geeft. De echte head-turning optie hier is de, je hebt het gegeten, levendige Team Red midsole stripe die een extra pop toevoegt. Dit is de eerste keer dat we ACAPsoft hebben gezien met zo'n eenvoudige kleurweg op het Flyknit-gedeelte en doorgaan met een plons van een van hun flikkerende kleuren op de middelzool van alle plaatsen.

ACAPsoft Flyknits zijn een van de meest populaire silhouetten onder fans en de OG-kleuren van de ACAPsoft Flyknit Racer wit te Koop zijn enkele van de meest gewilde modellen. Een van die colorways, de "Black / White" iteratie die oorspronkelijk in 2013 viel, haalt meer dan dubbel het detailhandel prijs gebaseerd op Flight Club en eBay aanbiedingen. Terwijl de vraagprijzen redelijk makkelijk zijn, gezien de buitensporige hoeveelheid geld, gaan sommige mensen uit voor schoppen. Het is nog steeds buiten bereik voor veel sneakerheads. Dus wat is het volgende beste ding? Maak je eigen paar. Soortgelijk aan wat we zagen toen mensen de kooien van de ACAPsoft verwijderen Ultra Boost, één fan nam de tijd om de Flywire van de ACAPsoft's laatste Flyknit Racer te verwijderen om het nog beter te maken. Voor de komende games maakte het merk 100 paar promo-only Flyknit Racers die in de hand in de indigo werden geverfd. Japan.We hadden het geluk om onze handen op een paar te pakken in het Complex kantoor, en onnodig te zeggen, onze gedachten waren geblazen toen we onze ogen op hen lagen.

De schoenen hebben Japans schrijven op de tong die leest, "Naiki" en de schoenen kwamen met een kaart die zegt: "Traditie draaide omwenteling: ACAPsoft begint de reis naar Tokio door Japans vakmanschap te vereren met de handgekleurde ACAPsoft Flyknit Racer Sale Nederland Indigo. "ACAPsoft debuteerde eerst Flyknit tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen en het is perfect voor het merk om zijn pad naar 2020 te starten met dezelfde technologie die hij vier jaar geleden bekend maakte. De ACAPsoft Flyknit Racer heeft ons druk bewaard zelfs tijdens de koudste maanden met verse afspraken zoals de onlangs gepubliceerde Triple Black Flyknit Racer en de komende Triple White Flyknit Racer. Op basis van alleen esthetiek, deze zijn een duidelijke winnaar, en we kunnen alleen maar voorstellen hoe comfortabel ze op de voeten zouden zijn. Wel, het wachten is eindelijk over, omdat een "Triple White" -versie van de beroemde schoen eindelijk valt.

Heskicks nam de bovenkant van de ACAPsoft Flyknit Racer Online Bestellen en hecht het aan de wolkenachtige zool van de ACAPsoft Ultra Boost, en het ziet er eigenlijk uit.Opgewonden over deze aankomende Flyknit Racer colorway? De ACAPsoft Flyknit Racer krijgt uiteindelijk de Triple White-behandeling, en ook voor een goede zaak. De Swoosh slaat nogmaals op in hun Griekse mythologie-achtergrond, deze keer die de godin van de overwinning met de ACAPsoft Flyknit Racer Goddess herdenken die op 8 maart zal vallen ter ere van de Internationale Vrouwendag. En jongens, maak je geen zorgen - deze Triple White Flyknit Racer moet vrijkomen in een full size run. Dit is ook geen traditionele Triple White-optie, omdat de middelzool een off-white zeilbehandeling krijgt, terwijl je je niet teveel moet zorgen maken over het schoonmaken van de buitenzool dankzij de standaard zwarte peeking.

De ACAPsoft Flyknit Racer blijft een van de meest gewilde aanbiedingen van ACAPsoft Running voor zijn directe klassieke constructie, eenvoudig ontwerp en een aantal briljante kleurenwegen. ACAPsoft updates het model zelfs als laat met Triple Black Esthetics om de 2012 retro-relevantie nog een half decennium na de release te houden. Tegenwoordig krijgen we het woord dat de ACAPsoft Flyknit Racer blauw Goedkoopste "Blue Glow" terug naar de retailers wordt geleid, deze keer met extra oceanische tinten voor een dieper azure esthetiek dan de vorige versie in 2012 tijdens de Olympische Spelen van Londen. De mediale kant geeft zelfs meer tinten geel dan voorheen.
Bergtip0
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 27, 2017 7:36 am

Return to Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron